2010. november 9., kedd

INTERNET SZERELÉS

Nincs írás kényszerem, de most éppen ráérek...
Reggel nagy lendülettel, elmentünk egy internetet szerelni ...Már a bekezdés sem volt jó, mert a kutya elhúzta a kábelt.. bele a sárba........Szóval mikor megjött a gazda, olyan üvöltésbe kezdett, hogy a környékbeli fákon a levél hullást két héttel előrehozta. ...Hogy mit képzelünk mi, hogy ezt bevisszük a lakásába?!! Hát képzelő erőm az még van....Azután tudtunkra adta, hogy tele van a töke velünk, mert egy hónapja vár ránk. Valaki másra gondolhatott, mert én nem emlékszem mikor beszéltünk a randiról... Megvigasztaltam .Igaz a maga kutyája a neveletlen /a gazdáról nem beszélve/,de van másik kábel és természetesen, ezt meg hazavisszük anyámnak ruhát szárítani.../-Csóri már hét éve elment...-kegyes hazugság,de legalább gondoltam rá./..Végre megjuhászodott és némi pálinkákat ajánlott szeretete és barátsága jeléül.. Mivel szabadkoztunk..féltem, hogy a kutyát adja nekünk -lehet, csak egy harapás erejéig !Vagy munka társnak ? Hát kábelt húzni már tud!
Csínáltuk a melót, víz folyt a hátunkon, mire kiderült rossz a számítógépe..Na, még ez is, puff neki!! Asszonya megértő volt és egérutat adott a terasz felé...Hát csókot nem váltottunk a ház urával de biccentett ..menjünk nem fog hátba lőni...Még jó,hogy.a leszakadt Duna part-falat és házakat járőröző rendőrök arra jöttek!
Holnap fegyőröknek fogunk antennát szerelni...ha ezek is ilyen frusztráltak lesznek..jobb ha golyóálló mellényt veszünk fel...Hogyis van? ... Egyet a mellbe, egyet a fejbe?!.........

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hát igen! Ilyen kedvesek vagyunk mi emberek a szakemberekkel szemben, míg ki nem derül számunkra, hogy nincs is semmi baj velük csak mi vagyunk egy kicsit ingerültek.Nektek viszont jó az idegeitek vannak, ha mindenhol hasonló a házigazda és az ebe. A végeredmény a lényeg, ha előbb mentek akkor talán még nem volt rossz a sz,gépe. A történet, leírása nagyon jó! :)

Váczi Laca írta...

Emberekkel dolgozni mindig nehéz..de humorral át lehet kötni a problémákat.