2011. március 3., csütörtök

ELVIS PRESLEY TÉR...


Hát szóval, kész vagyok! Rock & Roll rajongóként tisztelem Elvist, de szívem szerint nekem Little Richard, jobban bejön. Egye fene, ő sem rossz, bár sok nyálat hagyott maga után ,koros amerikai asszonyok nagy rajongásának közepette. Tudom,ezzel is ütött rést, a kommunizmus erős bástyáján, de hogy nemzeti hősként ünnepeljük, az, azért egy kicsit túlzás...Kinek jut eszébe ilyesmi!. Ki, az ötletgazda és ki végső döntnök! Sokszor elgondolkodom, kell – e hülyének lenni ahhoz; hogy megválasszanak valakit egy ilyen, tisztségre, vagy elég lenne elmenni a Nemzeti Nyelv-megtoldó Klinikára és a szokásos plasztikai műtéttel-persze, a nyelv csapáson is gyorsítva - megtoldani az adott testrészt. Elvis tér....Hogy a” jóanyjába” jut eszébe ez valakinek ? - Ha már nincs, Chuck Norris híd, mert az Óbudaiak-Szentendreiek elbaltázták - akkor Elvis Presley térrel vágunk a pofájába, minden gyanakvó Uniós provokátornak, aki megkérdőjelezi identitásunkat a nyugati világhoz? ....Vagy az Európai Unió vezető országként, kötelezően meg kell építeni a magunk Bábel tornyát, a Széchenyi hitel keretén belül? Ha így van, segítsünk..!!. Cassius Clay- alias Muhamed Ali alagút - lehetne a a vár alatt. Annak úgy is nagy szája volt, ez legalább érthető lenne. A Kigyó utcát Ciccolináról mert a rossz nyelvek szerint volt valami közös projectjük és ő még magyar is! A Ferihegyi repülő teret, lehetne Gagari.../ No ezt elb...tam...! azok már voltak./.... Amstrong-hegynek nevezni, mert ő legalább, leszállt a holdra. A Szentháromság terét pedig Marilyn Monroe térnek, úgyis közel van az elnöki palotához! Az elnök leszólna és a hívek közül a legszőkébbek bevonulnának - persze kimondottan nemzeti, honleányi attitüdből – és mennének szolgálatot adni, a Palota Őrségbe!
Na ja! Ez, még nekem is tetszene...! Hát az ész megáll és egy helyben topog!
Pont az a „fővárosi főfontos „ dobja be az ötletet köztudatba . aki éveken keresztül harcolt a sziget korlátozásáért, vagy megszüntetéséért. Az, aki olyan komoly sarcot vet ki a „Zene Szigetére”, hogy annak léte a borotva penge élén egyensúlyoz? ..... És ha változik a szél?.. és mindenki állampolgárságot kap, akinek valami köze van napjainkhoz?... lesz Mao Ce tung sugárutunk és Kim Ir Szen sétányunk? Emberek!..Kapjunk már a fejünkhöz!!!
Vagy, ...rendben van.!..cseréljünk, ..de akkor a Metropolitan-t nevezzük el .....Bangó Margitról !

4 megjegyzés:

MEGGIE írta...

Remek éleslátás képesség, okos érvelés....
Abszolut egyetértéssel, ölellek.

Váczi Laca írta...

Köszönöm, ez tetszik!

Unknown írta...

Igen! Ez a baj, hogy amit teszünk, mély magyarázatot, vagy semmilyent nem adunk a népnek!
Hátha megtud az általa kitüntetett személyről valamit az állampolgár.!? -Szeretném megkérdezni a lakóhelyemen a Kilián utcába lakókat, hogy ki volt Kilián György, de azt is megkérdezném ki volt Szilvágyi Károly mert, hogy már az a neve!!! Hosszú utca 94-ig van a számozás. Nem teszem meg!!!....De a kitalálóját is szívesen meghallgatnám.....

Váczi Laca írta...

Na! ..de most tényleg, nem hülyü
lök!...Ki volt az a Szilvágyi Károly ?