2014. május 6., kedd

ÖRÖM ÉS ÜRÖM..

Kis húgom jön mint a szélvész és vidáman csicsergi hogy sikerült a magyar érettségije.
Miközben meséli, kilesünk az ajtón és látom a szemközti  felnőtt képzőiskola parkolójának egyszem ki és bejárata elé, keresztben, a rend őrei egy autót állítottak. Aztán innen, se be-se ki, senkinek ! Már azt hittem valami rablás, vagy gyorsan támadt népi kezdeményezést biztosítanak- de nem!
Vegzálják a mosolyogva kiérkező tanulókat, akik a szűk parkolóban helyet nem találván, hát a tarackos elhanyagolt füves részre is feltolattak a verdával.
Nagy csapás ez a  tanuló iskolásokra, akik éppen tanúságot tettek a kultúra asztalánál és örömük vegyül az ürömmel. Mert hát a rend őrei nem gratulálni jöttek a sikeres vizsgához, hanem szép sárga csekkeket osztogatnak és általában a harmincezres szám van legfelül.
Hogy hogy találtak ide, erre az eldugott csücskére a városnak, nem tudni, de ügyesek az biztos, mert a parkrendezőknek ez hébe hóba sem sikerül.
Pedig nekik ez a dolguk !

4 megjegyzés:

Unknown írta...

Ehhez nagyon nehéz mit szólni! Ma már nem értek semmit! Lassan már magamat sem, ha ez így megy tovább! Vannak érdekes dolgok amin csak csodálkozni lehet...!!!

Váczi Laca írta...

Tudod a méreg az, arra megy ki a játék ,hol lehet még csavarni egyet az állampolgár nemesebbik részén...

MEGGIE írta...

Biztos valaki bejelentést tett, maguktól sosem jöttek volna ki. Az meg aztán igazán felháborító, hogy még ki sem hűlt a "felnőtté válás" szimbóluma és máris a törvénnyel találják szembe magukat. Csak egyszer megérteném, mi kell ehhez???

Váczi Laca írta...

Hát talán kivagyiság, talán a hatalom fitogtatása, de az is lehet egyszerűen ki adta a parancsnok legyen rend ée..ennyi és ennyi pénzt hozzanak be, mert kell a városnak azt" jónapot"
!