2013. május 4., szombat

Kórházi jelentés

Na, beborult az ég felettem !
Ücsörgök csendesen néhány barátommal kis odúmban és érzem fogy a levegő..
Próbálok nagyokat lélegezni,de az ájer csak nem akar letüdőződni.
Futtatom az asszonyomat, ugyan már keressen néhány pirulát, hátha  előszedi belőlem a léget, de a pirula sem segít. . Belém szorult az rendesen és az újat meg nem akarja beengedni. Rohan  asszonyom hívja a mentőt, pedig inkább oxigén kellene . Sziréna ,mentő, emberek,csődület . Mentő orvos és tanonca..két markos ember invitál, ugyan már szálljak be a mentőbe. Belém  karolnak, de el is engednek, mikor rájuk mordulok , hogy megharapom aki támogat!..Látták elszánt vagyok! Kórház, ügyelet, mit evett, mit nem vett be, aláírja-e hogy az lesz az amit mi akarunk, vagy mehet saját felelősségére...Gondolkodtam mi az én saját felelősségem önként halok ,vagy rásegítenek..(!) Persze a helyzet ennyire nem rossz..igyekeznek ,kikérdeznek ,vicsorogtatnak / na ez ment a legrosszabbul / Az idegorvosnak is van segédje és magyarázza mi lenne ha a szél megütött volna és hogy torzulna el daliás mosolyom /sic/ Nincs jó napja ..élek és vigyorgok..már amennyiben a tolókocsiban lehet. Vékonydonga jön és tolja velem a kocsit CT-re . lefelé még megy a szekér, de visszafelé mondom neki:
-Toljuk együtt bakker, mert sose érünk fel a lejtőn ! Tiltakozik és dolgozik a pénzéért rendesen..
Minden tiltakozásom ellenére feltolnak a Bel-re, ahol már négyen vannak kiterítve...
Ráismerek régi munkatársamra -bal 3- ! Én vagyok a bal-1 !
Bal 4-5-6 ...mind aranyos bácsika egy sorban, akiket valószínűleg rossz helyre toltak, mert a fülészeten  kellett volna parkolniuk -  tök süket mindegyik. Ez nem lenne baj, mert jól esne a csend, de egyikőjüknek nagy bánata van..nem jön ki az anyadisznó az ólból és bár ő megmondta mi a gyógyszer erre, de a veje nem akarja elfogadni-"mertezeknekhiábamondazemberbármitiscsakmennekasajátfejükutánbasszameg"-..mindez 120 dB-el,...és ez így megy alkonyatig..
Aztán gyógyszer, jó seggű ápolónők -akik közlik az altató, nem az együtt alvással értendő - pirulák,vízhajtó, ..és egész éjjel becsukott szemmel tapogatódzom a WC felé, hogy nehogy bent menjek ki..
folyt köv..

Nincsenek megjegyzések: