2013. május 8., szerda

Kórházi jelentés 2.

Szép fehér szoba, a légkondit a szél adja , miközben csapkodja az ajtót.
Hajnalban a sok kijárkálás után,  mélybe zuhant álmaimmal birkózom  és  az élet valósággá válik ! A szép kék szemű fekete nővér áll az ágyam mellett! ..Gyönyörű a nő! Húzza le a nadrágom..és suttogja....- Most kap tőlem
valamit, ne mozogjon !...Imádom ha lerántják rólam a gatyát és szeretem az aktív nőket! De csalódásom az egekig ér  a fekete démon, egy tűt nyom a hasamba.
 Kéjgyilkos !
 Nő így még nem ébresztett ! Röviden tusakodom a felkeléssel, de az a rohadt papucs mindig az ágy másik oldalán van -hiába idomítom. Az általános szuszogásba csak a hajnali kacsák csörömpölése kelt zajt.
Fél hat. A takarítónő ügyesen szambázik az oxigén palackok között, csattog a felmosójával az ágy alatt -nincs mese, menekülni kell ! A folyosón már megindult a népvándorlás, Komoly erők küzdenek a hasmenéssel és az elsőségért a mellékhelységben. Szerencsém van, nem ettem két napja, csak a szurkolás marad.
Az éjjel új barátot hozott a posta..azaz a mentő. Kiderül ő is Laci és ő is tv műszerész..egy faluban lakunk és csak hírekből ismertük egymást. Ő a "mindent megesz Laci ", mivel cukra van,  cukra mellett óriási az étvágya, úgyhogy az ebédemet ,vagy a felét gyorsan magáévá teszi. Így a szobában kettő Laci horkol majd versenyt a három Józsi bácsival.
Vizit! ...
" Fehérköpeny" be ..
Hogy vannak , javulnak?
-Nem !.. és ebben maradunk ... Röntgen.. Protekcióm van Klári, a röntgenes - aki a bulira jár, ahol zenélünk- soron kívül átnézi a csontjaimat. Mondja megmaradok..
.A disznó nem annyira, mert telefon jön az öregnek- 8/4 Józsi bácsinak - hogy ritka örömben lesz része, májusban is tarthatnak disznótort.
Az öreg nem annyira van feldobódva- a disznót senki nem kérdezte. Mama kihangosítva értekezik a fejleményekről, mert a kisöreg abszolút hallású!
Abszolút nem hall semmit! Első kézből értesülünk a családi eseményekről. Délután , valamelyik vej eljön érte, hogy ott lehessen a szertartáson..Vej jön, 8/4 Józsi bácsi elköszön..
- Gyógyuljon meg Laci bácsi!-ordítja a fülembe...csak húsz évvel öregebb nálam...Meglapogatjuk egymást,  és bedőlök az ágyba.
.A vacsora nem késik ..morgok mert felkeltettek a májkonzerv miatt -elállhatott volna reggelig., de a szabály az szabály!  Még egy marok gyógyszer-úgy látszik a gyógyszeripar még nincs válságban - és elcsendesedem.
Álmomba futkározok a mezőn és a kis fekete kerget...utolér...és megkapom amire vágyom...
Ez hajnalban be is jön !
Jól hasba szúr megint!

2 megjegyzés:

MEGGIE írta...

Muszáj volt, hogy olvassalak...Ölelés és gyógyulás!!!

Váczi Laca írta...

Drága ! Örülök Neked és jobbulást !
Hívlak !