2017. december 2., szombat

CSALÓDTAM...

Tisztelt FHB Bankvezérek, nagy és kis főnökök előadók és egyéb fontos ügyintézők !

Csalódtam Önökben! ..is

Kissé magamra hagytak a piacon.
 Kedvenc bankomban- ami az Önöké - nem találok megoldást a problémámra. 
Önök összevonás címén megszüntették a helyi -dunaújvárosi - fiókjukat ezáltal nekem Székesfehérvárra kellene utaznom, ha valami problémám van az utalással. 
Ez igen rosszul érintett, bár Székesfehérvár nem a világ vége, de tudvalevőleg 50 km-re van Dunaújvárostól.Így ha kevesebb pénzt kapok valahonnan, úgy mehetek befizetni a fehérvári fiókba.ami a hírek szerint olyan helyen van, hogy kocsival megközelíthetetlen a Tér sétáló jellege miatt.
 Valamikor igen sudaras fickó voltam, de így hetven felé már csak a lendület visz előre és a lábam csak kisegítő eszköz az orra bukás megelőzésére. Tehát ez az út, szó szerint számomra járhatatlan.
 A következő történt : A cég amiben még dolgozgatok -hála a magas-szintű nyugdíjrendszernek  - adott egy kártyát tankolásra, bér kifizetésre és egyéb nélkülözhetetlen praktikumokra- lejárt! No, ez nem gond - mondom én - ,bemegyek a fiókba és minden OK !
 No de a fiók megszűnt! 
Hívom a megadott 24 órás bankszolgálatot ahol igen szolgálatkész emberrel sikerült összejönnöm és segít is abban hogy zöld ágra vergődjek. Azután jön a feketeleves!
 Kérdezi a sok adatom után, mi az eredeti titkos szerződéskor kapott kódom? Erre nem tudok válaszolni,mert én csak egy egyszerű Ügyvez Ig.vagyok, a céget a vejem alapította és ő, vagy öt éve Németországban dolgozik és hogy mi volt az akkor más telephelyre érkeztetett Igen titkos kódszáma -onnan messziről ezt nem valószínű, hogy meg tudná mondani! Tanácsolja az ifjú ember, talán fáradnék be a fiókba és ott segítenek.Mondom ott nem mert megszűnt. Akkor keressek egy bank automatát ami az FHB-hez tartozik és ott tudom érvényesíteni -installálni -a bankkártyát. Megyek, de az automata áramtalanítva van,valószínűleg az összevonás miatt-még jó, hogy az előtérbe bejutottam. Nos a helyzet reménytelen és lehangoló. ahhoz,hogy érvényesítsem a kártyát, vagy bármilyen tevékenységet ez ügyben elvégezzek az Önök székesfehérvári fiókjába kellene utaznom, ami a karácsonyi vásár és egyéb problémák miatt számomra hetekre megközelíthetetlen, járhatatlan. Fizetést a társamnak nem tudok adni. Hiába van E-bankom.mert neki nincs bankszámlája, ahova utalhatnék.
 Ez van! 
A bürokrácia nyert,, leteszem a fegyvert és más megoldást nem látván, megszüntetem az Önökkel való kapcsolatomat, amit igen sajnálok ,mert eddig ez a pár év kellemes környezetben megelégedésemmel telt el. Most már csak azon töröm a fejem hogy szüntethetném meg a bankszámlámat önöknél anélkül,hogy 100 km.t oda-vissza- ne utaztassanak fel Székesfehérvárra! 
Jaj!,..de még ott van a nyugdíjamat fogadó lakossági számla és az összes közületi-gáz, villany, szemétszállítás .biztosítás és egyéb fontos dolgok átíratása ia!
 Aproro! Nem tudnak egy stabil bankot Dunaújváros körzetében?
 Vagy ne legyek telhetetlen?! 
Üdvözlettel!
Váczi László

Nincsenek megjegyzések: