2014. január 19., vasárnap

M3 és társai..

Ismét kiverték a biztosítékomat!
Ügyfeleim kérték csináljak, nekik nosztalgia tv-t  Nosza! ....Ugrok!  persze .Mindig tv.. miközben hangolom le a Set top boxot az M3 nosztalgia tv-nél -  behidalok! Mr.Victor Orban beszél hozzám a híradóban.!. A mi,  kedves vezetőnk szól hozzánk!- J.Kádár elvtárs révén-már a -hatvanas-hetvenes években ezen átestünk!...tudtuk mi a krumpli leves, hiszen, megmondta a frankót!  ./ ha szarban vagyunk , ne beszéljünk tejről-mézről !/ Ez a szerencse fia pedig  - a nosztalgia tv-én a  sok fáradt öregasszony és elvásott párja alól kihúzza a padot ! Mi a rézveretes f....dumát kell nekem ezen hallgatnom?! Ez a tv csatorna arról szólna ,hogy mama és párja, a párás szemű Józsi, mikor meglátja gyerekkori-tv műsorát - a fekete fehér kivehetetlenül elkopott kockákon  - könnyét törölgetve agonizál a tv indulásakor fennmaradt, lepusztult, fekete fehér filmeken . .Lehet itt véget is ér az élet , és teret biztosít a nem nyugdíjból élő nemzedéknek!  Nagy vezér !   Legalább ezen a csatornán hagyj magunkra ! Ne színezd, ezzel már elkéstél.. Gondolkodj! Mi azok vagyunk, akik már régen fenn ragyogtak, mikor téged csak csiszoltak! Mi hatvan- hetven éve hallgatjuk a világmegváltókat..jobbról és balról is !Szerencsére, vagy neked sajnos, még annyira nem vagyunk  elhülyülve, hogy vakon higgyünk neked ! Tény, az ellenfeleid is eléggé impotensek, de ez az arcátlan pofába magyarázás részedről,eléggé gusztustalan.  És ha kérhetném nagyuram, legalább a játék kedvéért -már a mi játékunk  kedvéért, ezt a  kurva M3 nevű -  politikátlan?- .csatornát hagyd meg nekünk, a csendes elmúlás eszközeként... Ha nem ..hát rendezz benne rendszeresen évértékelést...de akkor magadra vess!

2 megjegyzés:

Unknown írta...

Én már semmin nem tudok meglepődni! Nem fogok más butasága miatt idegileg tönkre menni! Már nem szeretem a politikát! Ez már nem az!
Nagyon szabad lett az ország,ez nem jó! És hogy most áprilisig mi lesz? Talán még azt is letagadom, hogy vagyok, csendben vegetálni fogok!

Váczi Laca írta...

Szabadnak lenni jó!
...nagyon jó!Szerintem az nem szabadság, hogy az egyik ember mondja ,mondhatja a magáét a másiknak meg kuss van..! Jelen pillanatban 8 tv és vagy 6 országos rádió nyomja a kormány propagandáját,
egy rádió és egy tv-van a másik eléggé béna oldal pártján. ennyit a független állami tv-k BBC elven működő közszolgáltatrásáról!