2017. október 6., péntek

REVANS !



Tolom az orrom alá a vacsorát, miközben a tv dübörög!
.Mi a fenét is csinálhatna, mert egész nap néznem kell az eladások miatt / mindegy hogy mit ,csak szóljon -alapon !/ és lássa a nép a szép képeket. Nekem meg már komoly függőséget alakított ki a köldökzsinórral hozzám kapcsolt tv ..
Szóval vacsora  és mi megy alatta?  Szulejmán!
Amúgy, bírom a csávót! A legnormálisabb az egész Török birodalomban Jön -megy- menekül-szerintem az asszonyok elől, mert ezek a bulák olyan cselszövéseket csinálnak, hogy férfi legyen a talpán aki kiigazodik a szoknyák ráncai között!
 Én ez a Hárem nevű műintézményt, már a negyedik résznél feloszlattam volna, mint Németh Miklós a Munkásőrséget nyolcvankilencben. 
De nem! Ez tűr,egykét fejet levesz selyemzsinórokat küld, osztogatja az észt és próbálja az asszonyát meg az anyját, meg annak a lányát, meg a sógornőjét ...stb a karámban tartani, de látom a hadjárat jobban megy neki..
Még szimpatikus is lenne, ha nem emlékeznék arra, hogy ideiglenesem Magyarországon állomásoztak vagy százötven évet  bár megjegyzem tisztességesebbek voltak mint az oroszok, akik a megszállásunkat kikiáltatták velünk a legnagyobb nemzeti ünnepünknek! Lásd: április 4!
Mielőtt elérzékenyülnék és a mohácsi vészt próbálnám április 4 helyébe piedesztálra tenni , eszembe jut Zrínyi Miklós hősi tette és akkor újra nagyon nagyon magyarrá válok! 
Mit nekem Szulejmán! Abcúg ! Le vele!..és már rántom elő a szalonnázó  kis bicskámat ,mikor a film lepereg és a reklámban felcsendül :
A műsort támogatta  a Budapesti Disznótoros Kolbászfesztivál!
Hogyan?! -szalad le egy marék makaróni a  torkomon a röhögéstől!
Na magyarok, most aztán adtunk a pofájába a rusnya törökének ! 
Disznóhúst az Oszmánnak!
Ennél nagyobb sértést?!
Elégtételt vettünk rajtuk bakker!...Mohácsért, Egerért, Budáért Szigetvárért !

/csak halkan és lábujjhegyen  jegyezném meg: - No de, mit szól ehhez Érdogán mester, hű szövetségesünk?





2 megjegyzés:

Gyöngyi írta...

Remekeltél, mint mindig:))

Váczi Laca írta...

Kedves vagy,
mint mindig!