2014. december 3., szerda

Azért, mi sem vattában nevelkedtünk!


Olvasom az elcseszett könyvek verseit-már amit a gyermekeknek szántak és morfondírozom..ilyen még nem volt!  Aztán csak elröhintem magam!
 Dehogynem!
 Egész gyerekkorunk ilyenekkel volt tele!
Sőt!
Elmondanám a képes mesekönyvem listáját...

1./ Gondatlan, vadállatoknak  kétszeres kitett, gyermekeit szándékosan veszélyeztető apa  leányát és fiát- kannibál, Vasorrú illetőségű asszony kénye -kedvére bocsájtja. A két gyermekkorú egyén éhségében, betör Vasorrú birtokára, ott magánlaksértést és magánvagyon elleni vétséget követ el. Elzárásuk után, a rendőri erők kiérkezése előtt, fondorlatosan, a Vasorrú éberségét kijátszva, elevenen tűzzel megégetve háziasszonyukat, boldog mosollyal az elhunyt vagyonához tartozó kolbászkerítést falatozva várják a rendfenntartó erőket./ A tudósítás a mézeskalácsház elleni rongálást, most nem említi/
/ Jancsi és Juliska /

2./Sértődött, tündérnek mondott személyiség, előre eltervelt szándékkal, egy egész királyi kastély globális megbénításán munkálkodva, sikeres diverziót hajt végre a kiskorú Sleeping Beautty  leánygyermek ellen, akit csak X..X év múlva több sikertelen várba bejutást követő, halált okozó tüskéken kiszáradó tetemeket övező akció után, Vitéz Lovag Benő nagykorú királyfi,  nekrofíliát elkövetve képes ébresztőre serkenteni . S.B. "kiskorú" ébredésekkor, azonnal kész a viszony folytatására .és boldogan élnek amíg csak a mese tart !...
/ Csipkerózsika / Csipke Róza, Rozália,

3./Elhunyt anya és gyenge, magára maradt király  gyermeke ellen, az apa újdonsült felesége, / alias Mostoha/, egy magát igazmondónak valló tükör segítségével, gyilkosságot tervel ki. A megbízott, fegyverviselési engedéllyel rendelkező, hivatásos állományba tartozó, konyhát vadhússal ellátó személy, a munkát elszabotálva az őrizetest futni hagyván, hamis jelentéssel  a  megbízót megtéveszti. Ezzel ugyan, csak elodázza a Snow White-nak nevezett kiskorú halálos ítéletének végrehajtását. A kiskorú S.W eltévedését követően
bizonyos HÉT TÖRPE HÁZÁ -nak nevezett műintézménybe kerül, ahol némi ellenszolgáltatás fejében takarítói munkakörben alkalmazást nyer.
A hét bányász törpe kemény házimunkára fogja a kiskorú  S.W-t, miközben ők a bányában dolgoznak és pedofil gondolatokat forgatnak kicsiny fejükben ./ ENSZ jelentés várható!!/ A tettek  és a bérkifizetés előtt azonban, a Mostoha néven nevezett személy, titkos társától értesül a kiskorú jogtalan alkalmazásáról. A jelzett társelkövető  a jelentést tévő- bizonyos Mirror / Spiegel-spegulo -((eszperanto))/-
jelentése közben, maradandó károsodást szenvedvén, kiszáll az akcióból. Mostoha névre hallgató 2 számú asszonyszemély,  a NÉBIH / Nemzeti Élelmiszer Biztonsági Hivatal / éberségét kijátszva  mérgezett élelmiszert csempész S.W. kiskorú ellátmányába, aki a második kísérletre fulladásban ill. erős toxisban exitál..
Szerencsére arra járva Királyffy Jenő -ifjú lovag és lova /a fehér/ - illetéktelen temetkezésre vállalkozva, az elhunytat tartalmazó üvegszarkofágot, a hanyag rögzítés következtében a szállítójárműről leejti , a fondorlatos gyümölcs, nem a megszokott úton távozván, újból légúti nyílást enged a sóhajnak, miáltal a kiskorú gyermek magához térvén, azon bódultan, kezét és szüzességét az ügyetlen szállítónak felajánlja.
A boldog apa Király  Gáspár, az ifjú ara Snow White és a daliás, délceg, ám de ügyetlen  /adócsaló/ szállító Királyffy Jenő,  előkóstolással egybekötött, hetedhét vármegyére szóló lakodalmat ül, miközben Mostoha névre hallgató 2 számú királyi feleség kielégítetlenül, jog és vagyon fosztottan migrációba kényszerül.

/Hófehérke és a hét törpe/

No..
Ezek gyermekkorom kedvenc meséi.,  most miután már minden gyilkos mesét elmondtak anno, mit csodálkozunk ha új utakat keresnek az ifjú költők?

4 megjegyzés:

MEGGIE írta...

Olvastam a face book-on, de itt is csak azt tudom írni, -igaz, nem vagyok mesebarát, - hogy ezek már nem is mesék, hanem sci-fi.

Váczi Laca írta...

Ez a rövid leírása gyermekkori meséimnek ahogy most a tudósítása lenne a történéseknek - a híradóban.. :)

Unknown írta...

Tudod mennyire igazat tudok adni! így megközelítve ennyi idősen, valóban, na meg a mesefilmek amiket lehet látni... igazad van!

Váczi Laca írta...

Tudom !...:)